Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de Beste Openingstijden in Delft voor Winkelen en Meer

Welkom bij onze uitgebreide gids over de openingstijden in Delft! Of je nu een inwoner bent of een bezoeker, het is altijd handig om te weten wanneer je favoriete winkels en diensten open zijn. In deze blogpost gaan we dieper in op de openingstijden van verschillende soorten winkels en diensten in Delft, zodat je altijd op het juiste moment kunt komen.

Waarom Openingstijden Belangrijk zijn

Het kennen van de openingstijden is essentieel om je tijd efficiënt te beheren. Niemand wil voor een gesloten deur staan, toch? Daarnaast kunnen openingstijden variëren afhankelijk van het soort winkel of dienst en zelfs het seizoen. Dus, laten we beginnen met de basisinformatie die je nodig hebt.

Supermarkten in Delft

Supermarkten zijn een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gelukkig zijn er in Delft tal van supermarkten die ruime openingstijden hebben om aan al je boodschappenbehoeften te voldoen.

Albert Heijn

Albert Heijn is een van de meest populaire supermarkten in Nederland. In Delft zijn de meeste filialen geopend van 8.00 uur tot 22.00 uur, zeven dagen per week. Dit biedt je de flexibiliteit om te winkelen op een tijdstip dat jou uitkomt.

Jumbo

Jumbo is een andere grote supermarktketen met diverse locaties in Delft. De meeste Jumbo-filialen zijn geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur, en sommige zijn zelfs tot 22.00 uur open. Ook hier kun je zeven dagen per week terecht.

Lidl en Aldi

Voor degenen die liever bij discountsupermarkten winkelen, zijn Lidl en Aldi goede opties. De openingstijden variëren iets, maar over het algemeen kun je van 8.00 uur tot 20.00 uur bij Lidl en Aldi terecht.

Winkels in het Centrum van Delft

Het historische centrum van Delft is een paradijs voor shoppers. Van boetiekjes tot bekende winkelketens, er is voor ieder wat wils.

De Grote Markt

De winkels rondom de Grote Markt hebben over het algemeen ruime openingstijden. Doordeweeks zijn de meeste winkels open van 10.00 uur tot 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag zijn veel winkels ook geopend, meestal van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Beestenmarkt

Als je op zoek bent naar trendy boetieks en unieke winkels, dan is de Beestenmarkt de plek om te zijn. De openingstijden hier zijn vergelijkbaar met die van de Grote Markt, met de meeste winkels geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Voldersgracht

De Voldersgracht staat bekend om zijn ambachtelijke winkels en kunstgalerijen. Hier variëren de openingstijden iets meer, maar over het algemeen kun je van 10.00 uur tot 18.00 uur terecht.

Winkelcentra in Delft

Naast de winkels in het centrum, heeft Delft ook enkele winkelcentra die een breed scala aan winkels en diensten bieden.

In de Hoven

In de Hoven is een van de grootste winkelcentra in Delft. Hier vind je alles, van mode en elektronica tot supermarkten en eetgelegenheden. De meeste winkels in dit centrum zijn geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur doordeweeks, en van 9.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag. Op zondag zijn de openingstijden meestal van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De Veste

De Veste is een kleiner, maar charmant winkelcentrum. De openingstijden hier zijn vergelijkbaar met die van In de Hoven, met de meeste winkels geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur doordeweeks en van 9.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag. Op zondag zijn de winkels meestal van 12.00 uur tot 17.00 uur open.

Horeca en Restaurants

Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreid diner, Delft heeft tal van mogelijkheden als het op horeca aankomt.

Cafés en Bars

De meeste cafés en bars in Delft zijn geopend vanaf de vroege middag tot laat in de avond, meestal van 12.00 uur tot middernacht. Enkele populaire plekken, zoals Café Belvédère en De Oude Jan, blijven zelfs tot 2.00 uur ’s nachts open in het weekend.

Restaurants

Restaurants in Delft hebben gevarieerde openingstijden, afhankelijk van het type keuken en de locatie. Over het algemeen zijn de meeste restaurants geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur, met enkele uitzonderingen die al om 12.00 uur voor de lunch openen.

Eetcafés

Eetcafés bieden een informele eetervaring en zijn vaak de hele dag door geopend. Populaire eetcafés zoals ’t Postkantoor en Huszár zijn meestal geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Cultuur en Entertainment

Delft heeft een rijke culturele scene met theaters, musea en bioscopen die het hele jaar door bezoekers trekken.

Theater de Veste

Theater de Veste is een van de belangrijkste cultuurcentra in Delft. Het theater is meestal geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur, afhankelijk van de voorstellingen.

Vermeer Centrum Delft

Dit museum, gewijd aan de beroemde schilder Johannes Vermeer, is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Pathé Delft

Voor filmliefhebbers is Pathé Delft de place to be. Deze bioscoop is dagelijks geopend van 12.00 uur tot middernacht, met extra vroege voorstellingen in het weekend.

Sport en Recreatie

Voor degenen die actief willen blijven, zijn er tal van sportfaciliteiten en recreatiecentra in Delft.

Sportfondsenbad Delft

Dit zwembad biedt ruime openingstijden, met vroege ochtend- en late avonduren. Doordeweeks kun je hier terecht van 7.00 uur tot 21.00 uur, en in het weekend van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Fitnesscentra

Fitnesscentra zoals Basic-Fit en Fit For Free zijn meestal geopend van 6.00 uur tot 23.00 uur doordeweeks, en van 8.00 uur tot 20.00 uur in het weekend.

Yoga Studios

Yoga Studios zoals Delight Yoga en Yogaseads hebben gevarieerde openingstijden afhankelijk van de lessen. Over het algemeen zijn de meeste studios open van 7.00 uur tot 21.00 uur.

Medische Diensten

Het is altijd goed om te weten wanneer je medische hulp kunt krijgen, vooral in noodgevallen.

Huisartsen

De meeste huisartsenpraktijken in Delft zijn geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur, maandag tot en met vrijdag. Voor spoedgevallen buiten deze uren kun je terecht bij de huisartsenpost.

Apotheken

Apotheken zoals BENU Apotheek zijn meestal geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur doordeweeks, met enkele apotheken die ook op zaterdag geopend zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Tandartsen

De meeste tandartspraktijken in Delft hebben vergelijkbare openingstijden als huisartsen, meestal van 8.00 uur tot 17.00 uur, maandag tot en met vrijdag.

Gemeentelijke Diensten

Voor zaken als paspoortaanvragen en andere gemeentelijke diensten is het handig om de openingstijden van het stadhuis te kennen.

Stadhuis Delft

Het stadhuis van Delft is geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur, maandag tot en met vrijdag. Op donderdag is er vaak een koopavond, en kun je tot 20.00 uur terecht.

Conclusie

Het kennen van de juiste openingstijden in Delft kan je veel tijd en moeite besparen. Van supermarkten en winkels tot horeca en medische diensten, we hopen dat deze gids je helpt om je dagelijkse planning efficiënter te maken. Voor meer informatie en updates over openingstijden, bezoek onze website of neem contact op met de betreffende winkels en diensten.

We hopen dat je geniet van alles wat Delft te bieden heeft!

Gerelateerde artikelen

Ontdek artikelen die overeenkomen met uw interesses